המחזור השביעי המשיך הערב (ראשון) בטוטו טרנר, שם הפועל ב"ש אירחה וניצחה 1:2 את הפועל ירושלים לאחר שהירושלמים הובילו עד הדקה ה-74. איגור זלאטנוביץ' שעלה מהספסל כבש צמד והכריע את המשחק, ויטלי דמשקאן העלה את האורחת ליתרון זמני.

גיבור המשחק, איגור זלאטנוביץ', חוגג צמד (צילום: ליאור מוסקוביץ', הפועל באר שבע)
הפועל ב"ש - הפועל ירושלים (1:2) - אלופת המדינה חזרה מהפגרה עם ניצחון 0:2 בבראל נגד עירוני טבריה והערב היא אירחה את החבורה של ליאור זדה, שהובסה 4:1 ע"י מכבי חיפה במחזור שעבר. המחצית הראשונה הייתה בשליטת הבאר שבעיים, שהגיעו למספר מצבים מסוכנים אך השער הגיע דווקא מן העבר השני כשויטלי דמשקאן השלים דריבל מטורף במחצית המגרש שלו עד לרשת של אופיר מרציאנו בדרך ל-0:1. במחצית השנייה המארחת העלתה את הקצב ואף שער של אדריאן אוגריסה נפסל בדקה ה-58, עד שבדקה ה-74 איגור זלאטנוביץ', שעלה מהספסל ארבע דקות קודם לכן, השווה ל-1:1 בבעיטה עוצמתית לרשת הירושלמית. בדקה ה-82 אופק נדיר הכשיל ברחבה את ג'בון איסט והורחק באדום ישיר. כדור עונשין מ-11 מטרים נשרק לזכות המארחת, כדור שזלאטנוביץ' דייק לרשת של נדב זמיר ובכך קבע מהפך וניצחון 1:2 בסיום.
הפועל רמת גן אסי
"הפועל רמת גן אסי" נוסדה בשנת 1927, ולזכותה זכייה אחת באליפות המדינה (1964) ושתי זכיות בגביע המדינה (2003 ו-2013). עם הריסתו של אצטדיון "המכתש" המיתולוגי, אירחה בעונה החולפת הקבוצה את משחקיה הביתיים באצטדיון וינטר, כאשר בעונת המשחקים הקרובה היא צפויה לנדוד לאצטדיון ר"ג.
הפועל רמת גן הייתה אחת מ-13 הקבוצות שהקימו, לאחר קום המדינה, את ליגת הכדורגל בישראל. נקודת הציון הראשונה והמשמעותית נרשמה בשנת 1964, כאשר הקבוצה זכתה לראשונה באליפות המדינה, לאחר שגברה 0:1 במשחקה המכריע מול מכבי חיפה משער של משה פרל. מאמן הקבוצה דאז, היה דוד שוויצר ז"ל.
עד שנות ה-2000 הייתה הפועל רמת גן במגמה לא יציבה, כאשר היא עולה ויורדת בין הליגות הנמוכות לליגה הבכירה. שנת 2003 האירה פנים לקבוצה מרמת גן, כאשר זכתה בגביע המדינה כשהיא משחקת בליגת המשנה. במשחק הגמר פגשה רמת גן את הפועל באר-שבע: בתום 120 דקות לא נרשמה הכרעה, ובתום דו קרב בעיטות העונשין זכתה רמת גן והניפה גביע מפתיע ויוקרתי מיוחד.
בעונת 2012/13, כששיחקה בליגת העל תחת הדרכתו של המאמן אלי כהן, זכתה רמת גן בגביע המדינה בפעם השנייה. היא עשתה זאת לאחר דו קרב בעיטות עונשין מול הפועל קריית שמונה, כאשר 90 הדקות הסתיימו בתיקו 1:1. באותה עונה ירדה הפועל רמת גן לליגה הלאומית. בעקבות זכייתה בגביע הוגרלה הקבוצה במסגרת הסיבוב השלישי של הליגה האירופית מול אשטוריל מפורטוגל. תחת הדרכתו של המאמן, אריק גילרוביץ', הודחו האדומים מאירופה לאחר תיקו 0-0 במשחק החוץ בפורטוגל והפסד 1:0 במשחק הביתי שנערך באצטדיון רמת גן.
הפועל רמת גן פתחה את עונת 2014/15 בצורה לא טובה, אך השתפרה ולבסוף סיימה במקום השישי של הפלייאוף העליון.

